Locatie nodig? 

Locatie nodig? 

Bent u op zoek naar eenn locatie voor uw verjaardagsfeest, familiebijeenkomst, communiefeestje, koffietafel of eender welke andere gelegenheid? Ook dan staan wij graag voor uw klaar.

Dit kan zowel in onze hoofdzaal als in één van onze twee zaaltjes. we geven u hier een overzicht van de mogelijkheden. 

 

Voor meer vrijblijvende info, neem gerust contact mer ons op

feestzaal
keukenzaal

Veranda 

In onze veranda of Tuinzaal, zoals wij deze ook wel noemen aangezien deze aan de tuin grenst en we er gekozen hebben voor een lichte inrichting met natuurlijke elementen en veel planten, hebben we een capaciteit van ongeveer 50 personen zittend.

Indien u voor een staande receptie kiest kunnen wij 60 tot 70 personen verwelkomen en bij mooi weer zelfs nog meer met een gedeelte van het terras erbij.

Keukenzaal 

Nog meer plaats?

In onze keukenzaal, die deze naam draagt aangezien op deze plaats van oorsprong de keuken gevestigd was, hebben we een capaciteit van 20 tot 30 personen. Deze kleinere gezellige ruimte is perfect geschikt voor een gezellig etentje, high tea- party of zelfs een vergadering.

Indien u met een nog grotere groep mensen wenst te feesten hebben we ook de mogelijkheid om beide ruimtes met elkaar te verbinden. Hiermee creëren we de mogelijkheid om 80 tot 100 personen een plaatsje te geven. 

Verjaardag

Communie

Vergadering 

Pensioen 

Geboorte 

Jubileum 

Koffietafel

Doop 

Huwelijk

En...het is gratis!

Het gebruik van onze ruimtes is gratis. 

U hoeft hier geen huurprijs voor te betalen als u akkoord gaat met onze voorwaarden.

U kan de ruimte van uw voorkeur door geven, Wij houden hier zeker rekening mee. Hebben wij uiteindelijk de ruimte voor een ander doel nodig of lijkt het ons om bepaalde redenen beter u toch in een andere ruimte te plaatsen dan die van uw voorkeur kan het zijn dat we dit ook doen.

Zijn er in de ruimte waarin u vertoeft nog tafels vrij omdat u niet met een voldoende aantal personen bent om al de beschikbare plaats te bezetten, kan het zijn dat hier andere klanten plaats nemen. 

U heeft dus in dit geval nooit 100% zekerheid om privé te zitten.

Tenzij...

Tenzij u zeker wil zijn van uw voorkeur van de ruimte en u toch de ruimte voor u privé ter beschikking heeft kan u de ruimte wel afhuren.

Meer info en prijzn kan u vinden in onze folder, die af te halen is in onze zaak.

Kom langs en vraag naar onze folders!

Voor onze mogelijkheden

Catering

Bij u thuis of op verplaatsing.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

feest op verplaatsing
feest op verplaatsing
keukenzaal
veranda
terras
glazen