top of page

Kerstshoppen

We komen stilaan helemaal in de kerstsfeer!

Terwijl bepaalde producten al stilaan uitverkocht raken krijgen we nog bijna wekelijks leuke nieuwigheden binnen!


Ons restaurant en ook onze shop zijn helemaal omgetoverd tot een waar kerstparadijs, we hebben dit jaar gekozen om met verschillende thema's te werken. Zo kan je bijvoorbeeld in ons restaurant de traditionele, gezellige sfeer van kerst terug vinden met warme kleuren en merken zoals Brynxz eb Goodwill. In onze keukenzaal kiezen we voor een Santa's backery thema, de bakkerij van de kerstman. Je kan er onder andere decoratie terug vinden van Kurt's adler en Goodwil die een snoep en gebak thema voorstellen maar ook echte kerstkoekjes en heerlijke lekkernijen.


In de veranda hebben we gekozen voor witte en gouden kleuren met natuurlijke accenten. Zo telt onze grote kerstboom dit jaar verschillende winterse dieren en druppelen de ijspegels vanuit de lucht naar beneden.


Tot slot kan je in onze shop nog veel meer leuks en lekkers vinden, waaronder ook vele Disney spullen en decoratie van bijvoorbeeld "Disney showcase collection", Egan, Possible dreams, Britto, Disney baby, de Enchanting collection en nog veel meer.


Wil je graag genieten van deze gezellige sfeer spring dan zeker eens binnen voor een hapje te eten, een koffietje te drinken of een kijkje te nemen in ons cadeaushop.


Wist u dat we nu ook een webshop aanbieden waar vele van onze mooiste producten te vinden zijn en dat je ook dit jaar bij ons terecht kan voor een heerlijke kerstbrunch of lunch.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page