top of page

Heropening op 8mei

Hopelijk mogen we er nu van uit gaan dat we terug mogen openen op 8 mei.

Ook al is het dan nog maar alleen het terras...

We zullen geopend zijn vanaf 10u00 voor het ontbijt, daarna doorlopend voor de lunch en zelfs ook 's avonds voor een uitgebreid of snel diner.

Veel zal afhangen van het weer maar we doen ons best om alles zo goed mogelijk te organiseren met de beperkte mogelijkheden die men ons geeft.


We hebben in de afgelopen periode echter niet stil gezeten en hebben ons interieur een beetje opgefrist van het restaurant en van de feestzaal. Ook in onze winkel hebben we de inrichting wat veranderd en een klein beetje uitgebreid, ons concept is op dat vlak ook een beetje vernieuwd, zo zullen nu veel van onze decoratie artikelen die in ons restaurant staan ook te koop aangeboden worden, ziet u dus terwijl u zit te eten iets wat je leuk vindt hangt er misschien wel een prijskaartje aan. Ons assortiment is ook wat uitgebreid, zo zullen we vanaf nu ook meer Disney producten verkopen zoals de beeldjes van Britto en het porselein van EGAN. Wrendale is ook nieuw in onze collectie...Benieuwd naar deze producten? Spring dan zeker eens binnen, onze shop is momenteel nog geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11u00 en binnenkort natuurlijk weer op de normale openingstijden als ons restaurant weer geopend is.


Neem ook zeker eens een kijkje op onze Webshop!


Hopelijk tot zeer snel!
43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page