top of page

Dit was oktober 2022

De bladeren op het terras krijgen ondertussen een mooi bruinrood kleurtje, onze chocolade pompoentjes liggen weer bij de koffie en ook binnen in ons restaurant en in onze shop kan je de knusse najaar sfeer weer ten volle ervaren.


Op 1 en 2 oktober hadden we weer ons jaarlijks "weekend van de klant" en kregen alle onze klanten een leuk geschenkje mee naar huis, bij de voordeur hadden we een prachtige ballonnenboog gezet om dit weekend extra in de kijker te zetten.


Ook is ondertussen onze extra werkkracht Kyra weer aan werk en ze heeft er weer zin in!

PS: de hond uitlaten hoort daar ook bij ;)We mochten ook heel wat klanten weer verwennen met onze heerlijke gerechtjes!


En natuurlijk zijn we ondertussen achter de schermen al volop aan het werk met de voorbereidingen van onze kerstopstelling.

We zullen daarom gesloten zijn van 29 tot en met 31 oktober om op 1/11 onze deur weer te openen in een magische kerstsfeer. Onze zaak zal dan omgetoverd zijn tot een waar kerstparadijs!

Ook in onze shop zal je vele leuke kerscadeaus en decoraties terug kunnen vinden van merken zoals "Goodwill", "Disney showcase", "Disney britto", "Disney baby", "Wrendale", clayre and eef" en nog veel meer...Zeker de moeite om tijdens de maanden november en december eens een kijkje te komen nemen.


Het is ook al mogelijk om uw reservatie te maken voor onze evenementen dit najaar:

04/12 Sinterklaas ontbijt

25/12 kerstbrunch en kerstlunch

26/12 kerstontbijt en kerstlunch

en van 01/11 tot 08/01 hebben we voor u ook 2 leuke feestformules klaar!

Probeer zeker ook eens ons "Feestontbijt" en de "Santa's high tea"


Meer info kan je terug vinden op onze website!169 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page