top of page

Dit was december 2022

Met de feestdagen achter de rug kijken we weer uit naar een nieuw jaar vol liefde, geluk en een goede gezondheid voor iedereen!


Terwijl er bij ons in de zaak nog een gezellige kerstsfeer hangt zitten we al met enkel plannen in ons hoofd voor het voorjaar, maar eerst kijken we even terug op de vorige maand.

Afgelopen zomer kwam onze "coco latte" erbij en ook voor de winter introduceerden we een nieuwe koffie, de "Winter latte" met kaneel siroop, cacao, slagroom en daarbovenop een echte "gingerbread popje".


Of deze koffie gedurende het hele jaar verkrijgbaar zal zijn is nog niet zeker, dit zal afhangen van de vraag ernaar.


Zo niet zien jullie hem volgende winter zeker terug!
Net zoals elk jaar bracht ook deze keer de Sint en zijn pieten ons weer een bezoekje tijdens een uitgebreid en lekker sinterklaas-ontbijt.


Dit jaar was dat op zondag 04/12, De brave kindjes kregen allemaal een cadeautje en hadden daarna nog de kans om met de heilige man te poseren voor een foto.


Na enkele corona jaren verliep dit jaar alles weer "normaal" en was het weer gezellig als altijd.


ondertussen zijn ze weer naar Spanje vertrokken maar ze hebben ons al beloofd om volgend jaar zeker terug te komen.
In onze veranda hebben we het glazen dakraam een beetje opgefleurd, een grote boomtak voegden we toe, gedecoreerd met echt en kunst groen.


De tak zal uiteraard, net zoals vele andere dingen bij ons in de zaak regelmatig aangepast worden naargelang het seizoen en zal dus in het voorjaar bloeien, in de zomer stralen, in de herfst verkleuren en tijdens de winter fonkelen!
En tot slot hebben we het jaar afgesloten met onze Kerstbrunch en Kerstlunch waarvan iedereen genoten heeft en ook wij dus ook. ons ganse team heeft hard gewerkt om jullie allen een onvergetelijk, smaakvol en gezellig jaar te laten beleven bij ons en zullen dat zeker in 2023 blijven doen!


Voor diegene die alvast benieuwd zijn naar onze voorjaarskalender kan je al eens een kijkje nemen op onze "wat is er te doen" pagina.
Graag tot snel in 2023!167 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page