top of page

Keukenzaaltje heringericht


Toen we met Step2 verhuisde naar ons nieuwe pand merkte we al snel dat de huidige keuken in dit gebouw veel te groot was voor ons en besloten om een groot gedeelte van de keuken af te staan en zo meer ruimte te creëren voor zitplaatsen. Dit leverde ons een extra zaaltje op waar klanten in groep apart kunnen zitten en tijdens drukke momenten op de dag kunnen we deze extra zitplaatsen vaak goed gebruiken. Ook staat op zondag ons ontbijtbuffet uitgestald. om deze redenen kozen we ervoor om het "keukenthema" te behouden.

Het zaaltje hebben we ingericht met oude keuken materialen, groenten, fruit, gebakjes en taarten en nog veel meer gezellige details...

Afgelopen week hebben we hier opnieuw behangen en is ook de buffettafel helemaal vernieuwd zoals je kan zien op de foto's.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page