top of page

Nieuwe decoratie in de keukenzaal


Onze keukenzaal begint ondertussen vorm te krijgen.

Vanaf de opening kreeg deze ruimte algemene decoraties en was er eigenlijk weinig dat de link legde met de keuken. Nu is daar verandering in gekomen, sinds enkele dagen vullen oude potten en pannen de ruimte, koffiemolens gedroogde worsten, ingrediënten om te koken en nog veel meer originele en leuke dingen kleden nu deze zaal aan. Het is de bedoeling dat de komende tijd nog meer details aangebracht zullen worden en misschien nog veel meer leuke extra's

De keukenzaal heeft haar naam te danken aan het feit dat op deze plaats ooit een gedeelte van de oude keuken was. De ruimte wordt gebruikt indien er in onze hoofdzaal geen plaats meer is of voor grote groepen.


70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page