top of page

Hoe gaat het met u?

Hoe gaat het ondertussen met u?

Het is weer al een tijdje geleden maar met ons gaat het, gezien de huidige situatie nog altijd goed!


We proberen door onze afhaalformules aan te bieden onze grote maar ook kleine kosten te blijven betalen, want naast de maandelijkse kosten zoals huur, verzekeringen en afbetalingen zijn er ook nog de kleinere rekeningen zoals de voeding voor onze dieren, onderhoud aan het gebouw en in de tuin de verwarming en elektriciteit kosten en geloof het of niet maar net nu laat ook onze koffiemachine het afweten...


Daarom zijn we des te meer dankbaar dat jullie ons nog steeds niet vergeten zijn en dat we vooral tijdens de weekenden regelmatig verschillende bestellingen mogen verzorgen, het is voor ons ook aangenaam dat we bezig kunnen blijven en jullie nog steeds gelukkig kunnen maken door onze gerechtjes thuis aan te bieden en we zijn blij af en toe eens een bekend gezicht te zien!


Daarnaast proberen we alles op tijd terug proper en netjes te maken voor een hopelijk snelle heropening, hier en daar een likje verf en ook de tuin heeft al een kleine metamorfose ondergaan de laatste weken.


Uiteraard is onze cadeaushop momenteel nog geopend, met aangepaste openingstijden. Daar werken we momenteel volop aan ons lente en paas assortiment dat normaal gezien komend weekend beschikbaar zal zijn


We hopen jullie snel weer te kunnen ontvangen in ons restaurant maar voorlopig zijn jullie allen nog welkom voor een bezoekje aan onze shop een koffietje "TO GO" of een bestelling voor thuis.


Graat tot binnenkort!

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page