top of page

Dit was januari 2023

Wat was dat even schrikken, nu we weeral het cijfer "2" achter onze dag moeten schrijven... met andere woorden, januari is weeral achter de rug!

Wat gaat de tijd toch snel, voor we het weten staat de lente weer voor de deur.

Januari is de maand waarin we even op adem komen na de drukte en hectiek van de voorbije feestdagen, maar ook de maand waarin we uitkijken naar Valentijn.

Zoals ieder jaar hebben we ook deze keer onze fantastische en hardwerkende mensen in de bloemetjes gezet met een lekker (en gezellig) etentje. Hiermee willen we hen graag bedanken voor de grote inzet, hun harde werk en flexibiliteit.


Het is door deze mensen, die elke dag voor jullie klaar staan, zowel voor als achter de schermen dat onze klanten kunnen genieten van elke bezoek en telkens opnieuw verwend en verrast worden.


Bedankt!


Verder deden we deze maand weer wat inkopen voor onze shop bij de groothandel en uiteraard was Nora weer van de partij!


Ook is januari dè maand waarin de meeste nieuw spullen toekomen voor onze lente en zomercollectie, en ook die beloofd dit jaar weer vast en zeker de moeite te worden

In onze shop zijn dus weer tal van nieuwigheden te vinden!

hieronder een voorsmaakje...Valentijn

Binnenkort weer Valentijn

Wil je graag je geliefde verrassen, dan kan je hieronder zeker de gepaste formule vinden!Reserveer via www.step2essen.be of bel 03 337 99 88

205 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page