Heropening vanaf 8 juni

Zopas kwam de horeca de maatregelen te weten die genomen dienen te worden bij de heropening.

Wij zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen en te bekijken hoe we alles veilig kunnen laten verlopen.

we lijsten hier al enkel dingen voor u op die we al sowieso zullen toepassen.

Menukaart

Onze menukaart blijft vrijwel onaangepast, het enige verschil is dat we ze u niet meer overhandigen.

We bieden op onze website een online versie van onze menukaart die u via uw telefoon kan raadplegen. 

Ontbijtbuffet op zondag 

Mits voldoende belangstelling voor ons ontbijtbuffet op zondag kan dit gewoon doorgaan.

We zullen alles zo veilig mogelijk presenteren eventueel met bediening en buffetschermen en uiteraard rekening houden met de "social distancing"

Indien er niet voldoende inschrijvingen zijn voor het buffet zullen wij dezelfde formule aanbieden aan tafel.

Hygiene

De hygiene maatregelen die we sowieso altijd al ter harte nemen zullen we nog strenger opvolgen.

Bij het binnen komen vragen we om de handen te ontsmetten en even te wachten zodat wij u naar uw tafel kunnen begeleiden.

Inrichting 

Aan onze inrichting hebben we weinig tot niets moeten veranderen, onze tafels staan namelijk op de meeste plaatsen al standaard ver genoeg uit elkaar om te voldoen aan de regels.

We hebben in de afgelopen maanden uiteraard wel weer verschillende dingen aan ons interieur en in de tuin aangepast om alles nog gezelliger te maken. 

Een kijkje komen nemen is dus de boodschap! 

Afhalen

Voor diegene die toch nog thuis willen genieten blijven wij onze afhaal service  aanbieden. de leveringen zullen waarschijnlijk enkel nog tijdens de weekenden kunnen gebeuren maar dit zal de toekomst verder uit wijzen. we hopen natuurlijk om iedereen weer in ons restaurant zelf te kunnen ontvangen!

Maandag gesloten

Maandag blijft onze sluitingsdag maar aangezien 8/06 een maandag blijkt te zijn hebben we besloten om op deze dag al te openen voor een beperkt publiek, als soort van "test opening" om zo te kunnen zien welke maatregelen we dienen bij te schroeven en welke werken.

Reserveer dus je plaatsje wil je er op maandag al bij zijn!

Reserveren

Reserveren is aangeraden door de overheid zo kunnen zij de gegevens van onze klanten opvragen indien er een besmetting zou plaats vinden. Ook is het voor ons handig, zo kunnen wij een duidelijke planning maken wanneer en hoeveel gasten we kunnen verwachten en welke tafels nog vrij of bezet zijn.

Dit mag uiteraard ook om iets te komen drinken of een zoete verwennerij te komen verbruiken.

Indien u in de buurt bent en iets wil komen drinken mag u uiteraard nog steeds zo binnen komen, als we dan plaats voor u hebben bieden we u die graag aan, we vragen u dan enkel om uw gegevens bij ons achter te laten. 

Je kan nu alvast reserveren.

Mondmaskers

Bij het betreden van de zaak dient u een mondmasker te dragen, we vragen u ook om even te wachten bij het bordje aan de ingang zodat wij u kunnen verwelkomen , uw gegevens kunnen noteren en u op de hoogte stellen van onze maatregelen, daarna begeleiden we u naar uw tafel. Het mondmasker mag af eens u aan tafel zit maar dient elke keer weer gedragen te worden bij het verlaten van de tafel.

Al deze info blijft onder voorbehoud en kan aangepast worden afhankelijk van wat de veiligheidsraad officieel beslist op 03/08/2020