Voorbereiding heropening

Wij kijken, zoals iedereen waarschijnlijk, enorm uit naar een snelle heropening, na de winkels en zopas de kappers horen wij hopelijk bij de volgende grote versoepeling van de maatregelen. We geven u hieronder alvast een overzicht van onze getroffen voorbereidingen voor een veilige heropening.

Aangepast terras 

Naast de grote schoonmaak en de gezellige nieuw plantjes op ons terras zorgden we door middel van schermen dat een heel groot stuk van de oppervlakte afgeschermd is van de zon en we dus voldoende schaduw hebben om onze klanten ver genoeg van elkaar te zetten en ze toch een plekje in de schaduw aan te bieden.

ps:We maakten ook nieuwe tafeltjes!

Poetsen, poetsen, poetsen,

Uiteraard hebben we ook van de extra tijd gebruik gemaakt om alles een grondige poetsbeurt te geven. het restaurant, de tuin maar ook de keuken, de kelders en het magazijn. We zorgden ook voor voldoende poetsproducten en bacterie en virusbestrijdingsmiddelen voor in de toekomst!

Nieuw decor...

We hebben even getwijfeld om de kerstversiering alvast boven te halen maar het ziet er naar uit dat we toch nog van de zomersfeer kunnen genieten dit jaar. 

Daarom zijn we al druk bezig met de inrichting om te toveren naar een zomers sfeertje.

Nieuw concept op zondag 

Het ziet er naar uit dat ons wekelijks ontbijtbuffet een ander jasje zal krijgen. Het zal grondig doordacht moeten worden over de manier waarop we alles gaan serveren of denken we eventueel al aan een nieuw (tijdelijk) concept...

Geen menukaart? 

Een restaurant zonder menukaart, het kan...het moet misschien zelfs

hoogstwaarschijnlijk gaan ook de menukaarten tijdelijk vermeden moeten worden. Daarom gaan we zo veel mogelijk werken met muurborden en een online menukaart. De meeste van onze gerechten staan al online maar we voegen hier ook nog al onze dankjes en snacks aan toe. 

Zo kunnen klanten via onze website onze volledige menu bekijken zelfs nog voor ze aangekomen zijn. 

Afhaal service 

Ook na onze heropening blijven we onze afhaalservice bieden, zo kunnen mensen van thuis uit blijven genieten van onze ontbijtjes, brunchen en meer! 

Reserveren 

We raden ook aan, indien je komt ontbijten of lunchen, u op voorhand even reserveert. Zo kunnen we alles zo goed mogelijk plannen zodat de druktes gespreid worden en we voldoende plaats hebben om iedereen genoeg ruimte te geven.