Welkom Herfst!

October 15, 2018

Nu we nog genieten van de laatst zonnige dagen kunnen we ons stilaan weer  beginnen aanpassen aan de gezellige najaarssfeer. De mooi verkleurende natuur die overal om ons heen is, pompoenen, vruchten en vallende bladeren zijn allemaal dingen die ons stap voor stap naar de winter begeleiden. Wij hebben er dan ook weer volop gebruik van gemaakt  om deze aangename sfeer bij ons naar binnen te brengen maar niet alleen in ons restaurant, ook op ons terras is het nog ten top genieten van de laatste uitbundige zonnestralen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 18, 2020

May 18, 2020

April 13, 2020

April 13, 2020

December 1, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square