Nieuwe decoratie in de keukenzaal

April 18, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze keukenzaal begint ondertussen vorm te krijgen.

Vanaf de opening kreeg deze ruimte algemene decoraties en was er eigenlijk weinig dat de link legde met de keuken. Nu is daar verandering in gekomen, sinds enkele dagen vullen oude potten en pannen de ruimte, koffiemolens gedroogde worsten, ingrediënten om te koken en nog veel meer originele en leuke dingen kleden nu deze zaal aan. Het is de bedoeling dat de komende tijd nog meer details aangebracht zullen worden en misschien nog veel meer leuke extra's

 

 

De keukenzaal heeft haar naam te danken aan het feit dat op deze plaats ooit een gedeelte van de oude keuken was. De ruimte wordt gebruikt indien er in onze hoofdzaal geen plaats meer is of voor grote groepen. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 18, 2020

May 18, 2020

April 13, 2020

April 13, 2020

December 1, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square