December 1, 2019

November 7, 2019

September 23, 2019

September 18, 2019

September 13, 2019

July 23, 2019

May 24, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Nieuwe decoratie in de keukenzaal

April 18, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze keukenzaal begint ondertussen vorm te krijgen.

Vanaf de opening kreeg deze ruimte algemene decoraties en was er eigenlijk weinig dat de link legde met de keuken. Nu is daar verandering in gekomen, sinds enkele dagen vullen oude potten en pannen de ruimte, koffiemolens gedroogde worsten, ingrediënten om te koken en nog veel meer originele en leuke dingen kleden nu deze zaal aan. Het is de bedoeling dat de komende tijd nog meer details aangebracht zullen worden en misschien nog veel meer leuke extra's

 

 

De keukenzaal heeft haar naam te danken aan het feit dat op deze plaats ooit een gedeelte van de oude keuken was. De ruimte wordt gebruikt indien er in onze hoofdzaal geen plaats meer is of voor grote groepen. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags