Iets te vieren...

De dagen worden korter, de temperaturen lager en de bomen kaler, de herfst is daar! Dat wil zeggen dat ook de eindejaarsfeesten weer dichter bij komen...en we binnen kort weer allemaal rond de feesttafel zitten. Uiteraard kan u ook weer tijdens het eindejaar bij ons terecht voor onze cateringservice voor thuis maar ook bij ons in de zaak bent u welkom, op kerstdag organiseren we onze jaarlijkse kerstbrunch en op zondag onze wekelijkse ontbijtbuffetten in kerstsfeer ook op andere dagen bent u steeds tijdens, maar ook na onze openingsuren welkom voor uw familiefeestje, we stellen hiervoor in samenspraak met u de geschikte feestformule samen. Ook tijdens de rest van het jaar staat onze zaak ste

Vernieuwde shop...

Onlangs is onze shop deftig onder handen genomen. We hebben de indeling volledig omgegooid en gereorganiseerd. Er zij ook tal van nieuwe spulletjes en enkele nieuwe molens met leuke, originele wenskaarten! Ondertussen staan onze najaarsspullen uitgestald en het duurt niet lang meer of ook de kerstcadeautjes zijn weer volop te vinden in onze winkel. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Hmmm... druiven confituur

Ook dit jaar hebben we weer een prachtige druivenoogst, we hebben al veel druifjes kunnen verwerken in onze fruitsalades of gebakjes maar van de resterende trosjes maken we binnenkort heerlijke druiven confituur. Uiteraard kan je deze "huisgemaakte" confituur komen proeven tijdens onze ontbijten.

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square