Onze nieuwe hulp...

Vandaag kregen we hulp van onze nieuwe werkkracht Kyra. we hebben tafels afgeruimd, afgewassen, de dieren gevoederd en zelfs al enkele klanten bediend. Kyra zal in de toekomst ons team versterken op dinsdag.

De Sint op bezoek

Afgelopen weekend kregen we hoog bezoek, Sinterklaas en 2 van ze'n zwarte pieten besloten om de brave kindjes en ook de mama's en papa' die op dat moment lekker aan het ontbijten waren even te komen begroeten. Nadat de zwarte pieten alle kindjes een cadeautje hadden gegeven kregen ze nog de kans om op de foto te gaan met de goedheilig man. En sommig grotere kindjes vonden dat ook wel leuk.

Kerst bij Step2

Zoals elke jaar hebben we ook nu weer ons uiterste best gedaan om de gezelligheid van kerst bij ons binnen te brengen, kerstbomen, kerstballen, kaarsen en heel veel lichtjes. Op kerstdag en 2de kerstdag kan je mee proeven van onze kerstbrunch of spring gewoon eens binnen voor een koffietje of om lekker te ontbijten of te lunchen. In onze shop kan je zoals altijd terecht voor leuke kerst en andere cadeautjes. Onze zaak is gesloten vanaf 27/12 tot en met 02/01. We hopen u snel te mogen verwelkomen.

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square