top of page
Black on White.png

Op 12/01/2023 zijn wij 10 jaar geworden en daar zijn wij zeker trots op! 

Iets meer dan 10 jaar geleden kreeg ik het idee om mijn eigen zaak te starten, een dag-zaak waar je terecht kan voor het ontbijt, lunch gewoon een koffietje maar daarnaast ook nog tal van andere mogelijkheden, zo kan je voor groepen ook tijdens de avond terecht, doen we ook catering en hebben we ook aangrenzend een leuke cadeau en decoratie winkel.

Dit alles is klein begonnen maar al na een paar jaar kregen we de kans om onze zaak uit te breiden, enkele huizen verder kwam namelijk een grotere handelsruimte met grote tuin ter beschikking. We waren al snel overtuigd dat het onze kans was om onze zaak uit te breiden en nog meer op de kaart te zetten en dat deden we ook. hierdoor konden we een prachtig terras aanleggen en onze cadeaushop fel uitbreiden. Het was een nog groter succes en we zijn in de loop der jaren blijven groeien. 

Tijdens de coronaperiode was het even schrikken en wisten we niet wat dit alles zou brengen maar ook dan zijn we blijven geloven, investeren en werken aan onze zaak. We hebben in deze periode vooral ingezet op afhaalgerechten en onze shop en ook hier zijn we sterker uitgekomen. 

Ondertussen hebben we nog vele plannen voor de toekomst, hebben we een prachtig team bij elkaar en zijn we nog lang niet "uitgestept"

hoog tijd dus om dit te vieren, en dat doen we ook. Deze zomer nodigen we u graag uit op ons verjaardag weekend wat zal plaats vinden van 30juni tot 2 juli.

Vrijdag 30/06/2023 

Verjaardagreceptie met hapjes, drankjes en live muziek

Zaterdag 01/07/2023 

Open van 12u00 - 16u00

Zondag 02/07/2023 

Verjaardagbrunch 

Verjaardag brunch

Uitgebreid koud buffet 

 

Met bijvoorbeeld:

Gerookte vissen - charcuterie - groenten - kazen - gevulde eitjes - salades - vers fruit - enz...

Met bijvoorbeeld:

Gegratineerde visschotel - Frikandellen met krieken - Scampi met currysausje- videe - stoofvlees - pasta - soep - varkenshaasje - kipfilet enz...

Warm buffet  

 

Wil je genieten van onze verjaardagbrunch op zondag 02/07?

En uiteraard een fantastisch dessertbuffet
prijs per persoon €45.00
Kinderen tot 12 jaar €20.00

 

Kom je graag naar onze receptie op vrijdagavond 30/06?

Schrijf je hier in!

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page